13 Ιαν 2012

Δώρο για τα γενέθλιά του!!!!

Δύσκολες οι εποχές στις οποίες ζούμε και ακόμα πιο δύσκολη φαίνεται για τους νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά, ενέργεια αλλά και πολλά όνειρα. Δύσκολη εποχή και για τα παιδιά που παράγγειλαν τον αναπτήρα, με την βασίλισσα-μέλισσα που όμως δεν το βάζουν κάτω. 

Η κοπέλα, από πόλη και το αγόρι της από νησί. Αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο νησί αφού πρώτα η ανεργία είχε χτυπήσει την πόρτα της κοπέλας. Στο νησί βρήκε δουλειά αλλά σύντομα η ανεργία ξαναχτύπησε. Άρχισαν σύννεφα να σκιάζουν τα πρόσωπά τους. Απόκριες 2010, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς ακούστηκε μια ιδέα από τον μέλλοντα κουμπάρο, «Γιατί δεν ασχολείστε με μελίσσια?, Θα μπορούσε να σας βοηθήσει και ο πατέρας μου που είναι μελισσοκόμος, για να ξεκινήσετε». 


Πέντε μήνες αργότερα ήρθε η κοπέλα στο IRIS GOLD για να κάνει την παραγγελία της. Ήθελε έναν αναπτήρα με την βασίλισσα των μελισσών και τα αρχικά του αγαπημένου της, δώρο για τα γενέθλιά του και για να του θυμίζει την ημέρα που ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα μελισσάκια τους, για το πρώτο μέλι που γεύτηκαν και είναι δικής τους παραγωγής, για τα τσιμπίματα που έχουν φάει και που θα συνεχίσουν αλλά πάνω απ’ όλα για να του θυμίζει ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει δύναμη, θέληση και αγάπη… 


Η IRIS GOLD απλά βοήθησε ώστε να… χαραχτεί… στην μνήμη του νεαρού αλλά και στον αναπτήρα!!!

1 σχόλιο: